Користувачі онлайн

Всього на сайті: 32
Гостей: 31
Користувачі: - відсутні
Роботи: robot Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



З поглядом у майбутнє…

 (голосов: 1)
Автор: admin Дата: 10-07-2019, 12:14 Прочитано: 1661

З поглядом у майбутнє...


       Навчальний рік у Лохвицькому механіко-технологічному коледжі Полтавської ДАА, як і щороку, завершується випускним. Студенти технологічного та механічного відділень денної форми навчання разом з дипломами одержують атестати про середню освіту. Не став винятком і цей рік.

      Вітаючи випускників із закінченням навчання, директор коледжу Корнієнко Віктор Миколайович побажав їм успіхів у работі та навчані, не сходити й надалі з обраної стежки в житті. Він запросив завжди приїздити на зустрічі випускників, пам’ятати викладачів та студентських друзів, свято зберігати та шанувати традиції навчального закладу.

Разом із завідуючими відділеннями – Московець Оленою Миколаївною та Мусієнко Ліаною Олександрівною директор вручив дипломи випускникам спеціальностей «Галузеве машинобудування» та «Харчові технології». Дуже приємно, що цього року дипломи з відзнакою одержали як механіки, так і технологи: Рудська Катерина, Костенко Таміла, Ільїн Роман, Часник Андрій.

 



 

     Крім цього, міський голова Віталій Володимирович Сидоренко вручив також грамоти і грошові винагороди відмінникам навчання. Він подякував випускникам за те, що були активними участниками всіх заходів, що проходили в місті, брали участь у конкурсах та змаганнях.

Грамотами коледжу відмічені активні учасники технічної творчості, олімпіад, конкурсів , фестивалів, призери та переможці спортивних змагань, художньої самодіяльності: Костенко Таміла, Рудська Катерина, Часник Андрій, Вихрань Андрій, Мороз Данило, Омеляненко Костянтин, Саморай Андрій, Дуб’яга Артем, Іващенко Ігор, Ковтун Валентин, Ільїн Роман, Лагуткін Денис.

 


 

     У виступах старост груп Рудської Катерини та Часника Андрія звучали слова щирої вдячності викладачам, керівникам груп - Горбонос Вікторії Вікторівні і Буглаку Анатолію Івановичу, батькам за навчання, виховання та підтримку. Вони дякували за те, що завжди з розумінням ставилися до студентських проблем і допомогали їх вирішувати. Коледжу побажали звершень і процвітання, а педагогічному колективові - невичерпної енергії і наукових пошуків.

Випускники запевнили, що гордо нестимуть звання випускника Лохвицького механіко-технологічного коледжу.

      З успішним завершенням навчання студентів та викладачів привітали батьки – Іващенко Наталія Вікторівна і Мостовий Сергій Анатолійович. Вони побажали всім випускникам бути чесними в думках, почуттях і справах, щоб мудрість і щирість були неодмінними супутниками в житті. А вічна книга мудрості нехай супруводжує кожного, як доленосна зірка, незаперечними істинами.


 

    Врученню дипломів передувала не менш важлива подія – захист дипломних проектів. Голова екзаменаційної комісії спеціальності «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Будник Ніна Василівна , доцент кафедри технології харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавської ДАА, відмітила цікаві дипломні проекти навчально-дослідницького характеру. Костенко Таміли (керівник Горбуля Г.Ф.), яка провела дослідження впливу нетрадиційної сировини (шкірки апельсина, кропу та базиліку) на якість хлібобулочних виробів і розробила три рецептури нових видів хліба з добавкою вказаних видів нетрадиційної сировини; Рудської Катерини (керівник Горбонос В.В.) провела дослідження впливу нетрадиційної сировини (пшона) в різних кількостях на якість хлібобулочних вировів і розробила власну рецептуру нового хліба. Для створення привабливого кольору і підвищення харчової цінності до складу рецептури вона включила куркуму. Всю сировину для виробів студенти заготовляли самостійно, готували напівфабрикати й аналізували їх. Глибокі і відмінні знання при захисті дипломного проекту показала Плита Марина.

Члени екзанаменаційної комісії і незалежні експерти високо оцінили гармонійний смак, оригінальність і неповторність всіх виробів, висловили думку, що таку продукцію можна рекомендувати для вироблення у виробничих умовах.

Тематика дипломних проектів спеціальності «Галузеве машинобудування» за освітньо-професійної програмою «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв» розроблена на підставі виробничих даних підприємств, на яких студенти проходили переддипломну практику: ПрАТ «Оболонь», ТОВ «Елеватор Агро», ТОВ «Лохвицький комбікормовий завод», ПрАТ «Фірма «Полтавпиво».

Голова екзаменаційної комісії Келемеш Антон Олександрович, доцент кафедри галузевого машинобудування, відмітив кращі проекти таких студентів: Часника Андрія (керівник Богдан О.О.), Вихраня Андрія (керівник Корнієнко В.М.), Ільїна Романа (керінкик Общий С.А.), Іващенка Ігоря (керівник Москаленко С.Я.), Мороза Данила (керівник Шкурка В.Д.).

Випускники коледжу передали естафету у здобутті знань, умінь та навичок майбутнім студентам, які з нового навчального року прийдуть їм на зміну.

 


 

 

Щасливої дороги, випускники!

 

Таранська А.А, методист з виховної роботи,

Костенко Таміла, випускниця коледжу.

 

 

 




Другие новости по теме:

  • Цей незабутній випускний…
  • Випускний у коледжі
  • Традиційні зустрічі випускників
  • Захист дипломних проектів студентами технологічного відділення. Спеціальніс ...
  • ДЕНЬ ЗНАНЬ у коледжі
  • Зірковий випускний
  • ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У КОЛЕДЖІ
  • Практичне заняття на ПРаТ «Київхліб» (хлібзавод №11)
  • Захист дипломних робіт у коледжі
  • Захист та вручення дипломів студентам групи М-43б
  • /span

    Информация

    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

    _____________________

    Ваш профіль

    Логін:  
    Пароль:

    Реєстрація на сайті!
    Забули пароль?

    Контактна інформація

    37240,
    м. Заводське,
    Миргородський р-н, Полтавська обл.
    вул. Європейська,39
    e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
    тел:(05356) 3-54-58,
    (05356)3-54-46,

    Опитування

    Партнери сайту

    Освітній портал