Захист виробничої практики
Традиційно протягом декількох днів у вересні 2024 року відбулися захисти виробничої практики серед здобувачів фахової передвищої освіти коледжу (фахового молодшого бакалавра) за спеціальностями 181 Харчові технології,
133 Галузеве машинобудування.
Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і проводиться з метою набуття фахових компетентностей і виробничих навичок.
Сучасний ринок праці вимагає професійних кадрів, які вміють творчо мислити, самостійно приймати рішення в реальних виробничих умовах.
Безпосередньо виробнича практика проходила на третьому курсі протягом 10 тижнів на різних харчових та переробних підприємствах в залежності від освітньо-професійної програми (ОПП) в межах договорів, укладених між коледжом і підприємствами відповідної галузі. Здобувачі освіти коледжу проходили практику на таких підприємствах: ПрАТ «ОБОЛОНЬ», ПрАТ «Фірма «Полтавпиво», ТзОВ «ПЕРША ПРИВАТНА БРОВАРНЯ» (ОПП Бродильне виробництво і виноробство», ОПП Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва), ТДВ «Червонозаводський хлібозавод», УАСП ТОВ «КАІС» (Сульський ХПП), ТОВ «Лохвицький комбікормовий завод». ТОВ «ЕЛЕВАТОР-АГРО», ТОВ ТД «Павлівський», ТОВ «Агро-Перемога» (ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, ОПП Експлуатації та ремонт обладнання харчового виробництва ).
Комісії у складі викладачів спеціальних дисциплін технологічного та механічного циклів заслуховували та оцінювали звіти здобувачів на основі відгуку-характеристики керівників від бази практики, якості оформлення, змісту представлених щоденників-звітів, презентацій по підприємствах.
Другие новости по теме:
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.