Користувачі онлайн

Всього на сайті: 22
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, crawl Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Захист виробничої практики

 (голосов: 0)
Автор: admin Дата: 20-09-2024, 11:46 Прочитано: 54
Традиційно протягом декількох днів у вересні 2024 року відбулися захисти виробничої практики серед здобувачів фахової передвищої освіти коледжу (фахового молодшого бакалавра) за спеціальностями 181 Харчові технології, 
133 Галузеве машинобудування.
Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і проводиться з метою набуття фахових компетентностей і виробничих навичок.
Сучасний ринок праці вимагає професійних кадрів, які вміють творчо мислити, самостійно приймати рішення в реальних виробничих умовах.
Безпосередньо виробнича практика проходила на третьому курсі протягом 10 тижнів на різних харчових та переробних підприємствах в залежності від освітньо-професійної програми (ОПП) в межах договорів, укладених між коледжом і підприємствами відповідної галузі. Здобувачі освіти коледжу проходили практику на таких підприємствах: ПрАТ «ОБОЛОНЬ», ПрАТ «Фірма «Полтавпиво», ТзОВ «ПЕРША ПРИВАТНА БРОВАРНЯ» (ОПП Бродильне виробництво і виноробство», ОПП Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва), ТДВ «Червонозаводський хлібозавод», УАСП ТОВ «КАІС» (Сульський ХПП), ТОВ «Лохвицький комбікормовий завод». ТОВ «ЕЛЕВАТОР-АГРО», ТОВ ТД «Павлівський», ТОВ «Агро-Перемога» (ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, ОПП Експлуатації та ремонт обладнання харчового виробництва ).
Комісії у складі викладачів спеціальних дисциплін технологічного та механічного циклів заслуховували та оцінювали звіти здобувачів на основі відгуку-характеристики керівників від бази практики, якості оформлення, змісту представлених щоденників-звітів, презентацій по підприємствах.
Традиційно протягом декількох днів у вересні 2024 року відбулися захисти виробничої практики серед здобувачів фахової передвищої освіти коледжу (фахового молодшого бакалавра) за спеціальностями 181 Харчові технології, 
133 Галузеве машинобудування.

Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і проводиться з метою набуття фахових компетентностей і виробничих навичок.

Сучасний ринок праці вимагає професійних кадрів, які вміють творчо мислити, самостійно приймати рішення в реальних виробничих умовах.

Безпосередньо виробнича практика проходила на третьому курсі протягом 10 тижнів на різних харчових та переробних підприємствах в залежності від освітньо-професійної програми (ОПП) в межах договорів, укладених між коледжом і підприємствами відповідної галузі. Здобувачі освіти коледжу проходили практику на таких підприємствах: ПрАТ «ОБОЛОНЬ», ПрАТ «Фірма «Полтавпиво», ТзОВ «ПЕРША ПРИВАТНА БРОВАРНЯ» (ОПП Бродильне виробництво і виноробство», ОПП Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва), ТДВ «Червонозаводський хлібозавод», УАСП ТОВ «КАІС» (Сульський ХПП), ТОВ «Лохвицький комбікормовий завод». ТОВ «ЕЛЕВАТОР-АГРО», ТОВ ТД «Павлівський», ТОВ «Агро-Перемога» (ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, ОПП Експлуатації та ремонт обладнання харчового виробництва ).

Комісії у складі викладачів спеціальних дисциплін технологічного та механічного циклів заслуховували та оцінювали звіти здобувачів на основі відгуку-характеристики керівників від бази практики, якості оформлення, змісту представлених щоденників-звітів, презентацій по підприємствах.

 
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики

Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
Захист виробничої практики
 



Другие новости по теме:

  • Виробнича практика 2023
  • Навчальна практика по набуттю навичок з робітничої професії технологів
  • У студентів коледжу спеціальності 181 Харчові технології груп Т-21б, Т-22б ...
  • Навчальна практика з поєднанням екскурсій!
  • З поглядом у майбутнє…
  • Тиждень технолога в коледжі
  • Навчальна практика здобувачів освіти
  • Захист та вручення дипломів студентам групи М-43б
  • День кар`єри в коледжі
  • Практичне заняття на ПРаТ «Київхліб» (хлібзавод №11)
  • /span

    Информация

    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

    _____________________

    Ваш профіль

    Логін:  
    Пароль:

    Реєстрація на сайті!
    Забули пароль?

    Контактна інформація

    37240,
    м. Заводське,
    Миргородський р-н, Полтавська обл.
    вул. Європейська,39
    e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
    тел:(05356) 3-54-58,
    (05356)3-54-46,

    Опитування

    Партнери сайту

    Освітній портал