Программи для підготовки до вступних випробувань
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ:
- 133 Галузеве мащинобудування ОПП Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
- 181 Харчові технології ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- 181 Харчові технології ОПП Зберігання і переробка зерна
- 181 Харчові технології ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- 181 Харчові технології ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- 181 Харчові технології ОПП Зберігання і переробка зерна
- 181 Харчові технології ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
ПРОГРАМИ ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ
1. Для вступників, на основі повної загальної середньої освіти:
- Програма індивідуальної усної співбесіди Математика ПЗСО
2. Для вступників, на основі базової загальної середньої освіти:
- Програма індивідуальної усної співбесіди Математика БЗСО
3. Для вступників, на основі ОКР Кваліфікований робітник
- Програма індивідуальної усної співбесіди Матеріалознавство
- Програма індивідуальної усної співбесіди Техніка лабораторних робіт хіміко-бактеріологічних робіт