Программи для підготовки до вступних випробувань
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ:
- 133 Галузеве мащинобудування ОПП Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
- 181 Харчові технології ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- 181 Харчові технології ОПП Зберігання і переробка зерна
- 181 Харчові технології ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- 181 Харчові технології ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- 181 Харчові технології ОПП Зберігання і переробка зерна
- 181 Харчові технології ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
ПРОГРАМИ ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ
1. Для вступників, на основі повної загальної середньої освіти:
2. Для вступників, на основі базової загальної середньої освіти:
- Математика БЗСО
3. Для вступників, на основі ОКР Кваліфікований робітник
- Матеріалознавство
- Програма лабораторних хіміко-бактеріологічних робіт
- Математика БЗСО
3. Для вступників, на основі ОКР Кваліфікований робітник
- Матеріалознавство
- Програма лабораторних хіміко-бактеріологічних робіт