Виробництво хліба,кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів
ОПП «ВИРОБНИЦТВО ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ І ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ»
Освітньо-кваліфікаційний рівень: молодший спеціаліст
Професійні можливості: знання та навички для роботи в галузях харчової промисловості, здобуття практичного досвіду з технології, технохімічного контролю, обладнання для підприємств по виробництву хліба, кондитерських, макаронних виробів, харчових концентратів; керування сучасними системами управління технологічними процесами за допомогою комп’ютерної техніки.
Може займати посади:випускники технікуму за цією спеціальністю можуть працювати на посадах техніка-технолога, техніка-лаборанта, майстра виробничої дільниці, лаборанта-мікробіолога, змінного хіміка, державного інспектора з якості харчової продукції.
Термін навчання:
на базі базової освіти—4 роки
на базі повної середньої освіти—3 роки
Практика і працевлаштування: Практичні вміння і можливість подальшого працевлаштування студенти отримують на діючих харчових підприємствах України: ТДВ «Червонозаводський хлібозавод», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», Андріяшівський хлібозавод», ТОВ «Полтавахліб-3», ФОП «Шевченко К.М.» (Чорнухинський хлібозавод»), ДП ПАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат №11», ТОВ АПК «Хлібороб», ТОВ «Сенча», ПП «Хорольська мехпекарня».
|
||||