Зберігання і переробка зерна
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ОПП «ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКА ЗЕРНА»
Освітньо – кваліфікаційний рівень: молодший спеціаліст.
Професійні можливості: знання та навички для роботи в галузях харчової та переробної промисловості, здобуття практичного досвіду з приймання, підготовки і зберігання зерна, виробництва комбікормів, борошна, круп, проведення технологічного контролю виробництва на хлібоприймальних, комбікормових, борошномельних підприємствах, вміння керувати сучасними системами управління технологічними процесами за допомогою комп’ютерної техніки.
Може займати посади: Лаборант хімічного аналізу, завідувач лабораторії, майстер зміни, майстер виробничої дільниці, технік – технолог, технік-лаборант,начальник цеху,хімік по сировині.
Термін навчання :
На базі базової освіти—3,5 роки
На базі повної середньої освіти—2,5 роки
Практика і працевлаштування:
Практичні вміння і можливість працевлаштування студенти можуть отримувати на діючих переробних підприємствах України: ТОВ «Елеватор-Агро», ТОВ «Лохвицький комбікормовий завод» Філія «Бориспільський комбікормовий завод» «Комплекс «Агромарс», ДП ДАК «Роменський комбінат хлібопродуктів» «Хліб України», ДП «Полтавський комбінат хлібопродуктів», ПрАТ «Біловодський комбінат хлібопродуктів», СФГ «Урожай», ТОВ «Посулля -Агро» м.Лубни, ТДВ «Гадяцький елеватор», ТОВ «Агро Перемога», ТДВ «Диканський міжгосподарський комбікормовий завод», ТОВ «Міжгосподарський комбікормовий завод» (м. Миргород), ТОВ «Урожайна країна».