Користувачі онлайн

Всього на сайті: 22
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
Роботи: - відсутні

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Цей незабутній випускний…

 (голосов: 0)
Автор: admin Дата: 13-07-2018, 13:32 Прочитано: 1747

 

Вручення дипломів - це особливе свято кожного випускника Лохвицького механіко-технологічного коледжу Полтавської ДАА. Адже вручають не лише документ про освіту, а й путівку в самостійне життя.

            З далекого 1947 року, щорічно, в коледжі вручають дипломи молодшим спеціалістам харчової та переробної промисловості.

 

            Цьогорічні випускники технологічного та механічного відділень напрямів підготовки «Виробництво хліба, кондитерських , макаронних виробів і харчових концентратів» та «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв» одержали дипломи молодших спеціалістів.

            Директор коледжу Віктор Миколайович Корнієнко у привітанні побажав усім випускникам знайти правильну дорогу в житті і продовжувати навчання у ВНЗ ІІІ-ІV р.а. Віктор Миколайович підкреслив, що випускників коледжу із задоволенням беруть на роботу підприємства харчової галузі. А ще запросив якнайчастіше відвідувати навчальний заклад, не забувати викладачів і друзів.

            Врученню дипломів передувала наполеглива чотирирічна робота як педагогічного колективу,так і студентів. Результатом цієї роботи став захист дипломних проектів.

            Голова екзаменаційної комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських , макаронних виробів і харчових концентратів » Ножечкіна-Єрошенко Галина Миколаївна- кандидат технічних наук, доцент Полтавської ДАА, члени екзаменаційної комісії відмітили, що студенти відділення виконали проекти навчально-дослідницького характеру з  впровадженням нетрадиційної сировини при виробництві хлібобулочних виробів (пюре  топінамбура і моркви).

Ці вироби розраховані на широку аудиторію споживачів і їх можна рекомендувати для виготовлення у виробничих умовах. Відмінні і глибокі знання при захисті дипломних проектів показали такі студенти: Папеян Е., Пилипенко І.,Сорока Н., Лукошкова Т. Керівництво дипломними проектами здійснювали викладачі технологічних дисциплін Горбуля Г.Ф. і Горбонос В.В.

            Екзаменаційну комісію спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв» очолив головний інженер ТОВ «Лохвицький комбікормовий завод» Вигранка В.І. Він відмітив, що рівень знань випускників дозволяє їм вирішувати практичні завдання, які пов’язані з майбутньою професійною діяльністю. Тематика дипломних проектів розроблена на підставі виробничих даних підприємств, на яких студенти проходили переддипломну практику. Використані технічні дані, креслення, технологічні схеми таких підприємств: ПАТ «Оболонь», ТОВ «Елеватор Агро», ТОВ «Лохвицький комбікормовий завод», ПАТ «Фірма «Полтавпиво», ТОВ «Слобода КО». Відмінні оцінки при захисті отримали студенти Цись Я.,Мірошніченко А., Бузун М., Денисенко Д.,Назаренко Б., Харченко А.,Мигаль В. Вони провели презентацію дипломних проектів з використанням комп’ютерних технологій. Керівництво по виконанню дипломних проектів здійснювали викладачі спецдисциплін механічного циклу- Богдан О.О., Корнієнко В.М.,Москаленко С.Я., Общий С.А., Шкурка В.Д.

            Міський голова Заводського Сидоренко В.В. тепло привітав випускників, вручив грамоти і грошову винагороду Папеян Ельмірі і Пилипенко Інні, які закінчили коледж з відзнакою. Варто відмітити, що міська рада постійно  підтримувала і підтримує  як художню самодіяльність, так і спортивні команди коледжу, виділяючи кошти на фестивалі, конкурси, змагання. За це їм вдячні і нинішні випускники, і студенти, що ще навчаються.

            Випускний у студентів – це чудова нагода  сказати мудре батьківське слово. Сорока Наталія Іванівна, Бузун Віктор Федорович, Мірошніченко Григорій Володимирович побажали своїм дітям і всім студентам мирного неба, здоров’я, щастя і удачі в житті. Вони подякували педагогічному колективові за навчання та виховання дітей.

            Чотири роки навчали, виховували і підтримували студентів керівники груп Горбуля Галина Федорівна та Общий Сергій Анатолійович. На їхню адресу випускники сказали багато приємних слів.

            Коледж дав студентам не лише знання . У вільний час вони брали участь у художній самодіяльності, відстоювали честь навчального закладу в конкурсах та змаганнях. Грамотами нагороджені випускники - члени збірних команд з волейболу, баскетболу, настільного тенісу, гирьового спорту, легкої атлетики – Слюсар Діана, Бондарчук Артем, Коротун Максим, Одарушенко Сергій, Сердюк Руслан, Телюк Станіслав, Шкиря Сергій. Відмічені грамотами і активні учасники художньої самодіяльності та студентського самоврядування- Папеян Ельміра, Пилипенко Інна, Будрій Ірина, Сорока Наталія, Бузун Максим, Булда Олександр. Подяки вручені випускникам ,які займалися технічною творчістю, – Назаренку Богданові, Мірошніченкові Андрію, Цисю Ярославу, Денисенку Денисові, Бузуну Максимові, Папеян Ельмірі, Пилипенко Інні.

            Сьогоднішні випускники йдуть у життя уже сформованими особистостями з міцним багажем знань та практичними навичками. Іх чекає виробництво, навчання, служба у Збройних Силах України. Попереду в кожного випускника довге і щасливе життя. Нехай же одержані знання, працелюбність, наполегливість допоможуть реалізувати великі і малі задуми, здійснити найзаповітнішу мрію. Та де б вони не були, як би не склалися їхні долі, їх завжди радо і через роки зустрінуть в коледжі. Адже студенти- гордість навчального закладу, а випускники 2018 року-особливо.

            Щасливої дороги, випускники 2018 року!


А.Таранська,

заступник директора з виховної роботи

 




Другие новости по теме:

  • З поглядом у майбутнє…
  • Традиційні зустрічі випускників
  • Захист та вручення дипломів студентам групи М-43б
  • Випускний у коледжі
  • Захист дипломних робіт у коледжі
  • Захист дипломних проектів студентами технологічного відділення. Спеціальніс ...
  • Зустріч випускників – зустріч із студентською юністю
  • День кар`єри в коледжі
  • Зірковий випускний
  • ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У КОЛЕДЖІ
  • /span

    Информация

    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

    _____________________

    Ваш профіль

    Логін:  
    Пароль:

    Реєстрація на сайті!
    Забули пароль?

    Контактна інформація

    37240,
    м. Заводське,
    Миргородський р-н, Полтавська обл.
    вул. Європейська,39
    e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
    тел:(05356) 3-54-58,
    (05356)3-54-46,

    Опитування

    Партнери сайту

    Освітній портал