Практичне заняття на ПРаТ «Київхліб» (хлібзавод №11)
26 березня 2019 року для студентів ІІ-ІІІ курсів спеціальності 181 Харчові технології за освітньою програмою Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів було організовано виїздне практичне заняття на ПРаТ «Київхліб» (хлібзавод №11).
Екскурсію для студентів по підприємству проводила головний технолог Сердюк Наталія Олексіївна, яка бездоганно знає і володіє технологічними процесами виробництва хлібобулочних виробів.
Студенти коледжу мали можливість ознайомитися з технологіями виробництва основних видів хліба, здобних сухарів, бубличних виробів, а також пряників, печива та соломки, оглянули виробничі цехи, обладнання, побачили повний цикл виробництва, умови праці працівників при виробництві батона нарізного та хліба українського.
Упродовж всієї екскурсії студенти ставили багато запитань, цікавилися не тільки технологіями виробництва але й економічними питаннями.
Після екскурсії виробничими цехами можна було ознайомитися з широким асортиментом продукції під час дегустації.
Крім практичного заняття студенти оглянули визначні місця м. Київ: вул. Хрещатик та площу Незалежності.
Горбонос В. В.,
Горбуля Г. Ф., викладачі коледжу