Приймальна комісія
ПОРЯДОК РОБОТИ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ
Понеділок - п`ятниця з 8.00 до 17.00 годин
Субота з 9.00 до 13.00 години
Неділя – вихідний.
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ
телефон: (05356) 3-54-58; (066)5163339
електронна пошта: lmtkpdaa@ukr.net
СУПУТНІ ДОКУМЕНТИ:
Правила прийому
План роботи Приймальної комісії
Наказ про створення Приймальної комісії
Положення про Приймальну комісію
Положення про Апеляційну комісію
РОЗКЛАД проведення вступних випробувань
Порядок проведення співбесіди
Вимоги до мотиваційних листів
Строки прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання
Положення про запобігання та виявлення корупції під час вступної кампанії
НОВИНИ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ:
ОБСЯГ ДЕРЖАВНОГО ЗАМОВЛЕННЯ 2024
ДОДАТКОВІ БАЛИ НАРАХОВАНІ СЛУХАЧАМ ПІДГОТОВЧИХ КУРСІВ
РЕЗУЛЬТАТИ ВИПУСКНОГО ЕКЗАМЕНУ СЛУХАЧІВ ПІДГОТОВЧИХ КУРСІВ
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (9 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (9 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (11 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Зберігання і переробка зерна (11 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З ФАХОВОГО ІСПИТУ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З ФАХОВОГО ІСПИТУ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (ПТУ)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З ФАХОВОГО ІСПИТУ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ (Заочне) ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ (Заочне) ОПП Зберігання і переробка зерна (11 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ (Заочне) ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11 кл)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З ФАХОВОГО ІСПИТУ (Заочне) ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З ФАХОВОГО ІСПИТУ (Заочне) ОПП Зберігання і переробка зерна (ПТУ)
РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З ФАХОВОГО ІСПИТУ (Заочне) ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ)
СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (9 кл)
СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл)
СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9 кл)
СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл)
СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11 кл)
СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Зберігання і переробка зерна (11 кл)
СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (11 кл)
СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11 кл)
СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ)
СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (ПТУ)
СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ)
СПИСКИ ЗАРАХОВАНИХ ВСТУПНИКІВ:
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9кл платне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл платне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (11 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (11 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (ПТУ)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11кл заочне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (11кл заочне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11кл заочне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ заочне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (ПТУ заочне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ заочне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9кл 2хвиля контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл 2хвиля контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл 2хвиля контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (ПТУ контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (ПТУ контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (16-09-24 11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (16-09-24 11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (16-09-24 11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (16-09-24 ПТУ контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (16-09-24 ПТУ контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11кл 30-10-24)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (мол спеціаліст 30-10-24)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (ПТУ 30-10-24)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (9 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (9 кл платне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл платне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (9 кл платне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл платне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9кл платне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл платне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (11 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (11 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11 кл)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (ПТУ)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11кл заочне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (11кл заочне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11кл заочне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ заочне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (ПТУ заочне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ заочне)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9кл 2хвиля контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл 2хвиля контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл 2хвиля контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (ПТУ контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (ПТУ контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (16-09-24 11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (16-09-24 11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (16-09-24 11кл контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (16-09-24 ПТУ контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (16-09-24 ПТУ контракт)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11кл 30-10-24)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (мол спеціаліст 30-10-24)
СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (ПТУ 30-10-24)
ПРОГРАМИ ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ
1. Для вступників, на основі повної загальної середньої освіти:
2. Для вступників, на основі базової загальної середньої освіти:
- Математика БЗСО
3. Для вступників, на основі ОКР Кваліфікований робітник
- Матеріалознавство
- Програма лабораторних хіміко-бактеріологічних робіт
- Математика БЗСО
3. Для вступників, на основі ОКР Кваліфікований робітник
- Матеріалознавство
- Програма лабораторних хіміко-бактеріологічних робіт
ПРИМІТКА!!! Всі інші нормативні документи знаходяться у розділі НОРМАТИВНО-ПРАВОВА БАЗА.