Користувачі онлайн

Всього на сайті: 25
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
Роботи: robot Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Приймальна комісія


ПОРЯДОК РОБОТИ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ

 


 

Понеділок - п`ятниця з 8.00 до 17.00 годин

Субота з 9.00 до 13.00 години

Неділя – вихідний.


КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

телефон: (05356) 3-54-58; (066)5163339

електронна пошта:  lmtkpdaa@ukr.net



СУПУТНІ ДОКУМЕНТИ:



НОВИНИ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ:


ОБСЯГ ДЕРЖАВНОГО ЗАМОВЛЕННЯ 2024


ДОДАТКОВІ БАЛИ НАРАХОВАНІ СЛУХАЧАМ ПІДГОТОВЧИХ КУРСІВ

РЕЗУЛЬТАТИ ВИПУСКНОГО ЕКЗАМЕНУ СЛУХАЧІВ ПІДГОТОВЧИХ КУРСІВ


РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ  ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ  ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ  ОПП Бродильне виробництво і виноробство (9 кл)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ  ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9 кл)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ  ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11 кл)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ  ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (11 кл)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ  ОПП Зберігання і переробка зерна (11 кл)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ  ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11 кл)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З ФАХОВОГО ІСПИТУ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З ФАХОВОГО ІСПИТУ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (ПТУ)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З ФАХОВОГО ІСПИТУ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ (Заочне) ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11 кл)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ (Заочне)  ОПП Зберігання і переробка зерна (11 кл)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ (Заочне) ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11 кл)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З ФАХОВОГО ІСПИТУ (Заочне) ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З ФАХОВОГО ІСПИТУ (Заочне) ОПП Зберігання і переробка зерна (ПТУ)

РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З ФАХОВОГО ІСПИТУ (Заочне) ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ)

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (9 кл)

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл)

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП 
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9 кл)

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл) 

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11 кл)

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Зберігання і переробка зерна (11 кл)

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП 
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (11 кл)

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11 кл)

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ)

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (ПТУ)

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДО ЗАРАХУВАННЯ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ)




 СПИСКИ ЗАРАХОВАНИХ ВСТУПНИКІВ:

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (9 кл)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9 кл)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП 
Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (9 кл платне)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл
 платне)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП 
Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл
 платне)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11 кл)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (11 кл)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (11 кл)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11 кл)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (ПТУ)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11кл заочне)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (11кл заочне)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11кл заочне)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ заочне)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (ПТУ заочне)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ заочне)


СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9кл  2хвиля контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл 2хвиля контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл 2хвиля контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11кл контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (11кл контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11кл контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (11кл контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (ПТУ контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (ПТУ контракт)


СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (16-09-24 11кл контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (16-09-24 11кл контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (16-09-24 11кл контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (16-09-24 ПТУ контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (16-09-24 ПТУ контракт)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11кл 30-10-24)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (мол спеціаліст 30-10-24)

СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (ПТУ 30-10-24)



ПРОГРАМИ ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ

1. Для вступників,  на основі повної загальної середньої освіти:

- Математика ПЗСО

2. Для вступників,  на основі базової загальної середньої освіти:
-
Математика БЗСО
3. Для вступників, на основі ОКР Кваліфікований робітник
- Матеріалознавство
- Програма лабораторних хіміко-бактеріологічних робіт



ПРИМІТКА!!! Всі інші нормативні документи знаходяться у розділі НОРМАТИВНО-ПРАВОВА БАЗА.
Список рекомендованих до зарахування Заочна форма навчанняСписок рекомендованих до зарахування Заочна форма навчання

_____________________

Ваш профіль

Логін:  
Пароль:

Реєстрація на сайті!
Забули пароль?

Контактна інформація

37240,
м. Заводське,
Миргородський р-н, Полтавська обл.
вул. Європейська,39
e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
тел:(05356) 3-54-58,
(05356)3-54-46,

Опитування

Партнери сайту

Освітній портал