Тиждень технолога в коледжі
Тиждень технолога в коледжі
В рамках тижня технолога спеціальності 181 Харчові технології 17-18 жовтня 2023 року були проведені навчально-практичні конференції по підведенню підсумків виробничої практики студентів ОПП «Бродильне виробництво і виноробство» і ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».
В конференції приймали участь студенти 3-4 курсів, викладачі коледжу, представники підприємств. З цікавою інформацією та презентаціями про підприємства харчової галузі, які є базами практики, виступили студенти коледжу Йоненко С., Коробка К., Загута А., Старовойт О. (ПрАТ «ОБОЛОНЬ»), Дронь Ю. (ПрАТ «Фірма «Полтавпиво»), Климченко В. (ТзОВ «Перша приватна броварня»), Безотосна А. (ТДВ «Червонозаводський хлібозавод»), Дейнека Р. (Летоградський хлібзавод, Чехія), Костоглод С. (мініпивоварня м. Лохвиця).
Здобувачі освіти коледжу ознайомилися з можливостями базових підприємств по організації виробничої практики та працевлаштуванню студентства та випускників.