Користувачі онлайн

Всього на сайті: 8
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
Роботи: robot Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



День кар`єри в коледжі

 (голосов: 1)
Автор: admin Дата: 30-10-2019, 07:45 Прочитано: 1047

    25 жовтня 2019 року Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії гостинно відчинив свої двері і зустрічав гостей -  учнів Заводської загальноосвітньої школи №2.

    Знайомство з навчальним закладом розпочалось з виступу Віктора Миколайовича Корнієнка, директора коледжу, який відкрив зустріч словами: «Шановні гості, я радий, що ви знайшли час і завітали до нашого коледжу - унікального та неповторного навчального закладу із 88-річною історією, де зростають справжні механіки та технологи харчової промисловості. Лохвицькому механіко-технологічному коледжу 88 років. І за цей солідний вік навчальний заклад підготував та випустив більш 15000 висококваліфікованих спеціалістів та зарекомендував себе як потужний центр підготовки кадрів для харчової промисловості. Сьогодні ми продемонструємо наші можливості, а також розповімо про минуле, сьогодення, майбутні плани та пріоритетні вектори розвитку нашого навчального закладу». Директор розповів про досягнення колективу, переваги навчання  у коледжі та перспективи, що відкриваються перед студентами й випускниками. Віктор Миколайович також наголосив на  високому рівні фахової підготовки, інноваціях, що впроваджуються в освітній процес, розповів про цікаве студентське життя у стінах закладу. «Студенти коледжу є переможцями обласних і всеукраїнських  олімпіад і конкурсів, а випускники  успішно продовжують навчання у ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації за скороченим терміном».

   Нагадаємо, що сьогодні Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської ДАА здійснює підготовку фахівців за денною та заочною формами навчання за сучасними спеціальностями:

Галузеве машинобудування за освітньою програмою:

-         Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва та

Харчові технології за освітніми програмами:

-         Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,

-         Зберігання і переробка зерна,

-         Бродильне виробництво і виноробство.

    Кожна циклова комісія намагалася якнайяскравіше представити абітурієнтам спеціальності,за якими коледж готує фахівців.

Гостям були наочно продемонстровані результати майстерності педагогічного колективу та вміння студентів-старшокурсників розробити й виготовити різноманітні механічні та автоматичні моделі обладнання, напої, за власними рецептурами та етикетки до них, вареники, гречаники та  солодощі.

    Першими презентували свою спеціальність студенти механічного відділення спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва» Станіслав Назаренко та Станіслав Онасенко.  Студенти демонстрували отримані знання та навички у своїй професії, із захопленням розповідали про можливості та перспективи навчання в коледжі, ділилися враженнями про проходження практики на передових підприємствах України, пропонували наглядну інформацію, роздавали інформаційні матеріали.

 Сергій Анатолійович Общий, викладач технічної механіки, наголосив, що навчання в коледжі проводиться з використанням макетів та діючих моделей, прототипів заводського обладнання, продемонстрував гостям роботу діючої моделі автомату вкладання ящиків на піддони, її виконали студенти коледжу.

   Далі слово було передано Сергію Миколайовичу Стеценку, викладачеві інженерної графіки та технічного креслення, який пояснив, що у сучасному виробництві широке поширення одержали системи автоматизованого проектування і продемонстрував легкість і швидкість створення тривимірної моделі, створення проекцій та плаского креслення з неї. І, сподіваємося, переконав наших гостей, що креслити не страшно, в сучасному світі вміти креслити – модно.

   Валентин Горбатенко та Олег Момот, студенти технологічного відділення, освітньо-професійна програма Зберігання і переробка зерна, розповіли, що їхня практична підготовка під час навчання здійснюється на передових підприємствах по зберіганню і переробці зерна, хлібоприймальних підприємствах та пунктах, комбікормових заводах, елеваторах, хлібзаводах і додали: «Адже ми – зерновики, маємо стати спеціалістами, які вміють і знають як зробити так, щоб на столі у кожного була смачна каша та запашний хліб». Вони запросили гостей скуштувати смаколики, виготовлені власноруч – гречаники з гречаної крупи та вареники з борошна вищого гатунку.

   Ірина Старовойт та Євгенія Кліщунова, студенти технологічного відділення,  освітньо-професійна програма Бродильне виробництво і виноробство. Вони розповіли присутнім, що на заняттях вивчають  прогресивну технологію виробництва різноманітних видів виноробної промисловості, пива, а також соку, квасу, мінеральної води, сучасні методи дослідження технологічних прийомів, хімічні методи аналізу, комп’ютерну техніку, визначають економічну ефективність впровадження технологічних рішень, економіку і планування підприємницької діяльності. Студентки поділилися з присутніми досвідом навчання і проходження практики на передових підприємствах України, занять у різних секціях та гуртках, своїми захопленнями, участю у художній самодіяльності. Та запросили гостей скуштувати безалкогольні напої «Глінтвейт» та «Мохіто», виготовлені з місцевої сировини на основі власних рецептур. 

     Ксенія Яценко та Валентина Шевченко, студенти технологічного відділення, освітньо-професійна програма Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів. Старшокурсниці наголосили, що харчування є невід`ємною частиною нашого життя, необхідною, як повітря, що приносить море задоволень, робить людей працездатними, здоровими, щасливими. Приготування ж їжі – це мистецтво, яке вони,  технологи, доводять  до досконалості. І для більшої переконливості запропонували гостям поласувати запашними булочками з корицею та рогаликами з яблуками, які випікалися в присутності гостей, а також мармеладом, драже, тістечками та іншими смаколиками.

   Ліана Олександрівна Мусієнко, завідуюча механіко-технологічним відділенням та голова профспілкового комітету студентів, подякувала гостям за те, що завітали на наш захід і  запросила учнів відсвяткувати Хелоуін  разом з нашими студентами під час тематичної вечірки.

      Цікаві, й сподіваємося, корисні для себе відкриття зробили гості нашого заходу.

Найперше, вони відкрили для себе Лохвицький механіко-технологічний коледж – багатогранний, сучасний, демократичний навчальний заклад, де не лише пропонують навчання за сучасними спеціальностями для здобуття високоякісної конкурентноспроможної освіти, але й вміють і люблять приймати гостей, весело і з вигадкою відпочивати, берегти традиції й вірно дружити.

    Адміністрація коледжу щиро вдячна Ларисі Леонідівні Петрюк, провідному фахівцю з питань зайнятості населення, відділу організації працевлаштування, Лохвицької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості, за організовану на базі нашого навчального закладу зустріч з учнями Заводської загальноосвітньої школи №2, Валерію Олексійовичу Червоненку, директору Заводської ЗОШ №2, класним керівникам школи, головам циклових комісій механічних  та технологічних дисциплін Корнієнкові Віктору Миколайовичу та Богдан Надії Миколаївні, завідуючій механіко-технологічно відділення Ліані Олександрівні Мусієнко, всьому педагогічному та студентському колективу коледжу.


 

 

 

 

 




Другие новости по теме:

  • ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У КОЛЕДЖІ
  • Традиційні зустрічі випускників
  • Полтавська державна аграрна академія запрошує на навчання!!!
  • І ЗНОВУ КОЛЕДЖ ВІДКРИВАЄ ДВЕРІ
  • Цей незабутній випускний…
  • Зустріч випускників – зустріч із студентською юністю
  • З поглядом у майбутнє…
  • Зірковий випускний
  • Зустріч через 15 років
  • Випускний у коледжі
  • /span

    Информация

    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

    _____________________

    Ваш профіль

    Логін:  
    Пароль:

    Реєстрація на сайті!
    Забули пароль?

    Контактна інформація

    37240,
    м. Заводське,
    Миргородський р-н, Полтавська обл.
    вул. Європейська,39
    e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
    тел:(05356) 3-54-58,
    (05356)3-54-46,

    Опитування

    Партнери сайту

    Освітній портал