У студентів коледжу спеціальності 181 Харчові технології груп Т-21б, Т-22б з 15 березня 2021 р. розпочалася навчальна практика по набуттю робітничих навичок.
У студентів коледжу спеціальності 181 Харчові технології груп Т-21б, Т-22б з 15 березня 2021 р. розпочалася навчальна практика по набуттю робітничих навичок.
Студенти обох груп відвідали місцеві підприємства: УАСП ТОВ «КАІС» (Сульський ХПП), ТОВ «Елеватор Агро» та ТОВ «Лохвицький комбікормовий завод». Також 18 березня 2021 р. студенти групи Т-21б відвідали ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» в обласному центрі.
Під час практики на підприємствах студенти закріпили набуті на заняттях спецдисциплін теоретичні знання, одержали необхідну практичну підготовку.
На всіх підприємствах студентам дуже сподобалось. Незабутнє враження було отримане від величезних об’ємів металевих сховищ для зберігання зерна, а також від приймально-відпускних пристроїв на автомобільний і залізничний транспорт на місцевому елеваторі.
У студентів була можливість ознайомитися із сучасними підприємствами, які автоматизовані і комп’ютеризовані; із сучасною лабораторією, де встановлено прилади контролю якості різних зернових культур, на яких працюють випускники коледжу.
Спостерігати за працюючим обладнанням, за проходженням певних технологічних процесів на виробничих дільницях і за злагодженого професійною роботою працівників – це дійсно було круто.
Викладач спецдисциплін О. М. Московець