Користувачі онлайн

Всього на сайті: 27
Гостей: 25
Користувачі: Robertshets
Роботи: Google Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Навчальна практика з поєднанням екскурсій!

 (голосов: 0)
Автор: admin Дата: 7-04-2021, 06:00 Прочитано: 832

 

 

  Ключовою фігурою сучасного виробництва харчової продукції є висококваліфікований технолог, без якого підприємство працювати не може. Харчова промисловість України залишилися єдиною галуззю, яка в умовах економічної кризи не лише не знизила обсягів виробництва, але і продовжує їх активно нарощувати. Тому практична підготовка студентів на переробних підприємствах харчової галузі завжди проходить професійно, плідно і смачно.

    Навчальна практика проводиться з поєднанням екскурсій, що дозволяє розширити фахові знання, пізнати та оволодіти деякими технологічними процесами та особливостями технологічних режимів, санітарно-гігієнічних виробничих вимог і навчитись оцінювати якісні показники продукції, що випускається підприємством. Відповідно до програми  навчальної практики по набуттю робітничих навичок для студентів ІІ курсу спеціальності 181 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство викладачі спецдисциплін Л.О. Мусієнко і Т.В. Супрович разом зі студентами груп Т-21б та Т-31б побували на ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» в м. Полтава.

    Перебуваючи на підприємстві, студенти мали можливість ознайомитися з основними технологічними процесами виробництва пива і безалкогольних напоїв, які автоматизовані і комп’ютеризовані на досить високому рівні . Дізнались, що технологія приготування пінного напою відбувається шляхом саме варіння. Також студенти побачили, що безпосередньо сам процес бродіння отриманого сусла  відбувається під впливом пивних дріжджів.

    Студентам було цікаво дізнатись і побачити, що продукт, який отримують після процесу бродіння, називається у виробництві зеленим пивом.

Найбільш цікавими для них були цехи розливу пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв у склотару, ПЕТ-пляшку, кеги та жестяні баночки.

Студенти оцінили рівень захисту працівників підприємства від небезпек, управління процесами в цехах заводу з урахуванням охорони здоров’я та навколишнього середовища.

 


 

     Своїми враженнями поділилася студентка групи Т-31б Аня Кучерява:

«Практика є невід'ємною складовою навчального процесу, саме тому її з таким нетерпіння чекає кожен студент. Тож в березні місяці відбулась довгоочікувана для нас поїздка на ПрАТ "Фірма" Полтавпиво". 

 

 

     Візит на підприємство дав розуміння, того як саме працює виробництво. Ми побачили дійсні масштаби апаратів, машин і установок.

Зрозуміли технологічні процеси, що відбуваються при приготуванні пива та безалкогольних напоїв, побачили кожен етап їх виготовлення. Розглянули склад і роботу всіх цехів підприємства, що підштовхнуло нас до вибору місця для виробничої практики.

    Закріпили свої знання і отримали нові, які у майбутньому знадобляться для виконання курсових і дипломних робіт.

Але головне ми зрозуміли, що весь процес складається з багатьох окремих частин, що разом створюють затребуваний на ринку продукт, до виготовлення якого кожен працівник прикладає багато сил.

Отже, кожен студент повинен відвідати виробництво для того, щоб в майбутньому бути кваліфікованим фахівцем своєї галузі».

 

В    СП «Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж ПДАА»,

 висловлює подяку адміністрації ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» за співпрацю з нашим навчальним закладом, інформативність різних видів практик та безпосередню участь у фаховій підготовці студентів коледжу!




Другие новости по теме:

  • Навчальна практика по набуттю навичок з робітничої професії технологів
  • У студентів коледжу спеціальності 181 Харчові технології груп Т-21б, Т-22б ...
  • Практичне заняття на ПРаТ «Київхліб» (хлібзавод №11)
  • Виробнича практика 2023
  • ЕКСКУРСІЯ НА ПІДПРИЄМСТВО "ТМ Наша пекарня"
  • Випускний у коледжі
  • Захист дипломних проектів студентами технологічного відділення. Спеціальніс ...
  • Навчальна практика
  • Полтавська державна аграрна академія запрошує на навчання!!!
  • День кар`єри в коледжі
  • /span

    Информация

    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

    _____________________

    Ваш профіль

    Логін:  
    Пароль:

    Реєстрація на сайті!
    Забули пароль?

    Контактна інформація

    37240,
    м. Заводське,
    Миргородський р-н, Полтавська обл.
    вул. Європейська,39
    e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
    тел:(05356) 3-54-58,
    (05356)3-54-46,

    Опитування

    Партнери сайту

    Освітній портал