Під час зустрічі декан факультету Світлана УСЕНКО ознайомила здобувачів освіти коледжу із структурою університету, з освітніми програмами, за якими на факультеті ведуть підготовку бакалаврів,, магістрів.
Завідувачка кафедри харчових технологій, спікер зустрічі, Ніна БУДНІК націлила випускників коледжу на необхідність складання НМТ та їх участі в підготовчих курсах з дисциплін, які входять до НМТ, для успішного вступу до ПДАУ; відмітила основні переваги та можливості, які мають здобувачі професійних коледжів при вступі до університету; розповіла про міжнародну співпрацю кафедри та академічну мобільність здобувачів освіти університету в інших ВНЗ України..
Викладач, доцентка кафедри, Алла КАЙНАШ ознайомила із сайтом університету, провела коротку віртуальну екскурсію кабінетами та лабораторіями кафедри харчових технологій.
Галина ДУБОВА, викладач, доцентка кафедри розповіла про сьогодення кафедри, про перші кроки студентів по досліджуванню зразків сировини, складу рецептур, показників якості готової продукції, які проводяться на кафедрі.
Викладач, професор кафедри, Валерій СУКМАНОВ відмітив велике значення та роль харчових підприємств на території Полтавської області і важливе місце випускників-харчовиків у діяльності цих підприємств.
Викладачі, доцент кафедри Віктор ЮХНО і професор кафедри Володимир ТЕНДІТНИК звернули увагу здобувачів на значення практичного навчання і участі в ньому стейкхолдерів, які сприяють формуванню необхідних фахових компетентностей здобувачами освіти для майбутньої професійної діяльності за обраною спеціальністю.
Онлайн-зустріч відбулася у дружній атмосфері і викликала великий інтерес серед здобувачів освіти коледжу, які отримали корисні поради, рекомендації від викладачів кафедри, що допоможе випускникам в подальшому вірно обрати для навчання заклад освіти, а саме – Полтавський державний аграрний університет, навчаючись в якому вони зможуть не тільки здобути фахову освіту, а й мати цікаве студентське життя.