Користувачі онлайн

Всього на сайті: 3
Гостей: 0
Користувачі: - відсутні
Роботи: crawl Bot, Yandex Bot, Yandex Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Зберігання і переробка зерна

Спеціальність «Зберігання і переробка зерна»

Термін навчання :

На базі базової освіти—3,5 роки

На базі повної середньої освіти—2,5 роки

Розподіл загального навчального часу за циклами підготовкиза спеціальністю 181 Харчові технології (за ОПП Зберігання і переробка зерна)

 

Практика

2 курс - навчальна практика по набуттю навиків з робітничої професії
3 курс - виробнича практика

  • навчальна практина по набуттю робочої професії;
  • технологічна практика,
    4 курс - переддипломна практика

Бази практик:

 

 

 
 
 
 
       
 

 

               

 

На відділенні проводяться:

  • Науково – практичні конференцій по підсумкам проходження навчально – технологічної практики;
  • Уроки на виробництві, виробничі екскурсії на підприємства галузі;
  • Професійні конкурси: «Кращий зернознавець»;«Краший мікробіолог», «Кращий хімік»,
  • Предметні гуртки:
  • Виготовлення лабораторних експериментальних та діючих установок, моделей, макетів, стендів; розробка рецептури комбікормів,
  • Зустрічі з роботодавцями, представниками ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації, проведення круглих столів по питанню працевлаштування,
  • Зустрічі із випускниками минулих років

Ваш профіль

Логін:  
Пароль:

Реєстрація на сайті!
Забули пароль?

Контактна інформація

37240,
м. Заводське,
Лохвицький р-н, Полтавська обл.
вул. Матросова,39
e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
тел:(05356) 3-54-58,
(05356)3-54-46,
(095)5954140

Опитування

Партнери сайту

Освітній портал