Користувачі онлайн

Всього на сайті: 3
Гостей: 0
Користувачі: - відсутні
Роботи: crawl Bot, Yandex Bot, Yandex Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Виробництво хліба,кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів


Спеціальність «Виробництво хліба,кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів»

Термін навчання:

на базі базової освіти—4 роки

на базі повної середньої освіти—3 роки

Розподіл загального навчального часу за циклами підготовки за спеціальністю 181 Харчові технології (за ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів) 

 

 

 

Навчальна дисципліна/практика

академічних годин

вид контролю

1

Цикл гуманітарної та соціально-економічної підготовки

1.01

Історія України

81

екзамен

1.02

Культурологія

54

залік

1.03

Основи філософських знань

81

залік

1.04

Економічна теорія

54

залік

1.05

Соціологія

54

залік

1.06

Українська мова (за професійним спрямуванням)

81

екзамен

1.07

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

216

залік

1.08

Основи правознавства

54

залік

1.09

Фізичне виховання

162

залік

 

Всього за циклом гуманітарної та соціально-економічної підготовки

837

 

2

Цикл математичної, природничо-наукової підготовки

2.01

Вища математика

81

залік

2.02

Неорганічна хімія

108

екзамен

2.03

Органічна хімія

108

екзамен

2.04

Аналітична хімія

162

залік

2.05

Фізична і колоїдна хімія

135

залік

2.06

Мікробіологія

81

залік

2.07

Біохімія

81

залік

2.08

Інженерна графіка

162

залік

2.09

Основи екології

54

залік

2.10

Комп’ютерна техніка

162

залік

2.11

Основи електротехніки

54

залік

 

Всього за циклом математичної, природничо-наукової підготовки

1188

 

3

Цикл професійної та практичної підготовки

3.1

Цикл професійної підготовки

 

 

3.1.1

Технологія галузі

648

2 екзамени, захист ГРР, захист КП

3.1.2

Технохімічний контроль галузі

270

екзамен

3.1.3

Технологічне устаткування галузі

324

екзамен

3.1.4

Охорона праці

54

екзамен

3.1.5

Облік і звітність

108

залік

3.1.6

Економіка, організація, планування та управління

216

залік,

захист КР

3.1.7

Автоматизація виробничих процесів

189

залік

3.1.8

Основи стандартизації та метрології

81

залік

3.1.9

Промсанітарія

108

залік

3.1.10

Процеси і апарати харчових виробництв

189

екзамен

3.1.11

Безпека життєдіяльності

54

залік

3.2

Цикл практичної підготовки

 

 

3.2.1

Навчальна практика

216

 

3.2.2

Навчальна практика з отримання робітничої професії

162

 

3.2.3

Технологічна практика

378

 

3.2.4

Переддипломна практика

162

 

3.2.5

Дипломне проектування

432

 

 

Всього за циклом професійної та практичної підготовки

3591

 

4

Цикл дисциплін самостійного вибору

 

 

4.01

Вступ до спеціальності

54

залік

4.02

Основи проектування

54

залік

4.03

Загальна технологія

108

залік

4.04

Технологія сировини

81

залік

4.05

Охорона праці в галузі

54

залік

4.06

Основи підприємництва

81

залік

 

Всього за циклом дисциплін самостійного вибору

432

 

5

Екзаменаційні сесії

432

 

ВСЬОГО

6480

 

 


Ваш профіль

Логін:  
Пароль:

Реєстрація на сайті!
Забули пароль?

Контактна інформація

37240,
м. Заводське,
Лохвицький р-н, Полтавська обл.
вул. Матросова,39
e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
тел:(05356) 3-54-58,
(05356)3-54-46,
(095)5954140

Опитування

Партнери сайту

Освітній портал