Користувачі онлайн

Всього на сайті: 3
Гостей: 0
Користувачі: - відсутні
Роботи: crawl Bot, Yandex Bot, Google Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Виробництво хліба,кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів


ОПП «ВИРОБНИЦТВО ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ,   МАКАРОННИХ ВИРОБІВ І ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ»


Освітньо-кваліфікаційний рівень:  молодший спеціаліст

Професійні можливості:  знання та навички для роботи в галузях харчової промисловості, здобуття практичного досвіду з технології, технохімічного контролю, обладнання для підприємств по виробництву хліба, кондитерських, макаронних виробів, харчових концентратів; керування сучасними системами управління технологічними процесами за допомогою комп’ютерної техніки.

Може займати посади:випускники технікуму за цією спеціальністю можуть працювати на посадах техніка-технолога, техніка-лаборанта, майстра виробничої дільниці, лаборанта-мікробіолога, змінного хіміка, державного інспектора з якості харчової продукції.

Термін навчання:

на базі базової освіти—4 роки

на базі повної середньої освіти—3 роки

Практика і працевлаштування: Практичні вміння і можливість подальшого працевлаштування студенти отримують на діючих харчових підприємствах України: ТДВ «Червонозаводський хлібозавод», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», Андріяшівський хлібозавод», ТОВ «Полтавахліб-3», ФОП «Шевченко К.М.» (Чорнухинський хлібозавод»), ДП ПАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат №11», ТОВ АПК «Хлібороб», ТОВ «Сенча»,  ПП «Хорольська мехпекарня».



Лабораторні роботи в коледжі
 
         
         
         
 
 
 
 
 
 
 
   










Ваш профіль

Логін:  
Пароль:

Реєстрація на сайті!
Забули пароль?

Контактна інформація

37240,
м. Заводське,
Лохвицький р-н, Полтавська обл.
вул. Матросова,39
e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
тел:(05356) 3-54-58,
(05356)3-54-46,
(095)5954140

Опитування

Партнери сайту

Освітній портал