Користувачі онлайн

Всього на сайті: 3
Гостей: 0
Користувачі: - відсутні
Роботи: crawl Bot, Yandex Bot, Yandex Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Комісія технологічних дисциплін

 


  Циклова комісія технологічних дисциплін об'єднує викладачів спецдисциплін трьох спеціальностей: «Бродильне виробництво і виноробство», «Зберігання і переробка зерна», «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».

 

До складу циклової комісії технологічних дисциплін входить 10 викладачів, із них 6 викладачів мають кваліфікаційну категорію «Спеціаліст вищої категорії, 3 викладачі «Спеціаліст першої категорії» і 1 викладач «Спеціаліст другої категорії». 2 викладачі комісії        (Богдан Н. М., Корнієнко Л. В.) мають педагогічне звання «Викладач-методист». Викладачі комісії закінчили провідні вищі навчальні заклади за фахом, мають багаторічний педагогічний досвід роботи та виробничий стаж роботи.


 

 Богдан Надія Миколаївна

В 1978 році закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості за спеціальністю «Технологія бродильних виробництв», інженер-технолог. В технікумі працює з 1978 року. Педагогічний стаж - 37 років.

З 2007 року – голова циклової комісії технологічних дисциплін. Спеціаліст вищої категорії, в 2011 році присвоєно педагогічне звання «Викладач-методист». Викладає такі дисципліни: Технологія галузі, Технохімічний контроль галузі, Біохімія.

Нагороджена знаком «Відмінник аграрної освіти та науки» ІІІ ступеня.

 

Васильченко Ольга Василівна

В 1975 році закінчила Лохвицький технікум харчової промисловості за спеціальністю «Бродильне виробництво». З 1975 року працювала змінним хіміком на Крисківському спиртовому заводі Чернігівського об’єднання спиртової і лікеро-горілчаної промисловості. В 1984 році закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості за спеціальністю технологія бродильних виробництв, інженер-технолог.

 З 1983 року працює викладачем спецдисциплін технологічного циклу. Педагогічний стаж 32 роки.

Спеціаліст вищої категорії. Викладає такі дисципліни: Товарознавство зерна і продуктів його переробки, Технологія галузі, Технохімічний контроль галузі.

Нагороджена трудовою відзнакою «Знак пошани».


 

Корнієнко Лариса  Владиславівна.

У 1981 році закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості за спеціальністю «Технологія бродильних виробництв», інженер-технолог.

З 1981 по 1984 рік працювала інженером науково-дослідницького сектору КТІХП. З 1984 року працює у Лохвицькому технологічному технікумі викладачем спеціальних дисциплін. Працювала на Лохвицькому спирт-комбінаті старшим  інженером-хіміком лабораторії, змінним технологом. Загальний педагогічний стаж – 33 роки, виробничий стаж – 6 років. Спеціаліст вищої категорії, в 2011 році присвоєне педагогічне звання «Викладач-методист». Викладає такі дисципліни: Технологія галузі, Технохімічний контроль галузі, Вступ до спеціальності.

Працює завідувачем навчально-виробничою практикою.


 

Мусієнко Ліана Олександрівна.

У 2003 році закінчила Національний університет харчових технологій за спеціальністю  «Технологія бродильних виробництв», спеціаліст з технології бродильних виробництв і виноробства. У 2013 році закінчила Українську інженерно-педагогічну академію за спеціальністю «Педагогіка вищої школи».

В технікумі працює з 1998 року на посаді лаборанта, а з 2003 року – викладачем спецдисциплін «

Педагогічний стаж – 12 років.

Спеціаліст вищої категорії. Викладає такі дисципліни, Технологія галузі, Технохімічний контроль галузі, основи проектування.

З 2011 року працює завідуючою технологічним відділенням.


 

Буглак Оксана Михайлівна.

У 2000 році закінчила  Національний університет харчових технологій за спеціальністю «Технологія бродильних виробництв», спеціаліст з технології бродильних виробництв і виноробства . У 2013 році закінчила Українську інженерно-педагогічну академію за спеціальністю «Педагогіка вищої школи». Працювала на Лохвицькому комбікормовому заводі від техніка – лаборанта до завідуючої лабораторії, виробничий стаж – 9 років.

В технікумі працює з 2004 року на посаді викладача спецдисциплін.

Педагогічний стаж - 11 років.

Спеціаліст вищої категорії. Викладає такі дисципліни: Мікробіологія, Комбікормове виробництво, технологічний контроль виробництва, Основи стандартизації і метрології.


 

Супрович Тетяна Володимирівна.

У 2004 році закінчила Національний університет харчових технологій за спеціальністю  «Технологія бродильних виробництв», спеціаліст з технології бродильних виробництв і виноробства.

У 2013 році закінчила Українську інженерно-педагогічну академію за спеціальністю «Педагогіка вищої школи».

В технікумі працює з 2005 року на посаді лаборанта, а з 2006 року викладачем - сумісником спецдисципліни.

Педагогічний стаж – 10 років.

Спеціаліст ІІ категорії. Викладає такі дисципліни: Промислова санітарія, Технохімічний контроль галузі, керівництво навчальною практикою.


 

Кривошея Сергій Іванович

У 1981 році закінчив Київський технологічний інститут харчової промисловості за спеціальністю «Бродильне виробництво і виноробство», інженер-технолог.

У 2001 році – Український державний університет харчових технологій, спеціаліст з технології зберігання і переробки зерна.

В технікумі працює з 1984 року, виробничий стаж складає 3 роки (інженер – технолог на Ялтинському пивзаводі).

Педагогічний стаж - 31 рік.

Спеціаліст І категорії. Викладає такі дисципліни: Процеси і апарати, борошномельно - круп'яне виробництво, сучасні технології виробництва.


 

Московець Олена Миколаївна

У 1985 році закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості за спеціальністю «Технологія бродильних виробництв», інженер-технолог.

У 2001 році – Український державний університет харчових технологій, спеціаліст з технології зберігання і переробки зерна.

В технікумі працює з 1985 року.

Педагогічний стаж роботи-30 років.

 Спеціаліст вищої категорії. Викладає такі дисципліни: Елеваторна промисловість, основи охорони праці,

 охорона праці в галузі.


 

Горбонос Вікторія Вікторівна

У 1991 році закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості за спеціальністю «Технологія бродильних виробництв», інженер-технолог.

У 2013 році закінчила Українську інженерно-педагогічну академію за спеціальністю «Педагогіка вищої школи».

В технікумі працює з 2008 року, має виробничий стаж 11 років (Лохвицький цукрокомбінат, Миколаївський пивзавод «Янтар»). Педагогічний стаж роботи - 13 років.

Спеціаліст першої категорії. Викладає такі дисципліни: технологія галузі, безпека життєдіяльності, основи стандартизації і метрології, основи проектування.

 

Горбуля Галина Федорівна

У 1980 році закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості за спеціальністю «Технологія бродильних виробництв», інженер – технолог.

В технікумі працює з 2013 року. Має виробничий стаж роботи 32 роки, працювала  інженером – технологом хлібобулочного цеху на Червоно - заводському  хлібозаводі.

Педагогічний стаж роботи - 34 роки.

Спеціаліст І категорії. Викладає такі дисципліни: технологія галузі, технохімічний контроль виробництва.

 

   Робота циклової комісії спрямована на вдосконалення навчально – виховного процесу шляхом запровадження новітніх високоефективних методів підготовки майбутніх спеціалістів на рівні сучасних вимог. Головним завданням при підготовці студентів є виховання в них високої відповідальності, творчо – пошукового ставлення до обраної професії, підготовки грамотного фахівця.

   


 

Ваш профіль

Логін:  
Пароль:

Реєстрація на сайті!
Забули пароль?

Контактна інформація

37240,
м. Заводське,
Лохвицький р-н, Полтавська обл.
вул. Матросова,39
e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
тел:(05356) 3-54-58,
(05356)3-54-46,
(095)5954140

Опитування

Партнери сайту

Освітній портал