Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 133 "ГАЛУЗЕВЕ МАШИНОБУДУВАННЯ" ОПП «ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА РЕМОНТ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОГО ВИРОБНИЦТВА»
Освітньо-кваліфікаційний рівень: молодший спеціаліст
Професійні можливості: знання та вміння по монтажу, налагоджуванню, експлуатації та ремонту технологічного обладнання для підприємств харчової і переробної промисловості, вміння керувати сучасними системами управління технологічного обладнання за допомогою комп’ютерної техніки.
Термін навчання:
на базі базової освіти—4 роки
на базі повної середньої освіти—3 роки
Практика і працевлаштування. Практичні вміння і можливість працевлаштування студенти отримують на діючих харчових і переробних підприємствах України: ПрАТ «Оболонь», ПрАТ «Охтирський пивзавод», ДП «Пивоварня Зіберта» м.Фастів, Солодовий завод ПрАТ «Оболонь», ТОВ «КЗН «Росинка», ПрАТ «Фірма «Полтавпиво», ТзОВ ТВК «Перша приватна броварня» м. Львів, ТОВ «Горобина» м.Суми, ТзОВ «Слобода КО», ТДВ «Гадяцький елеватор», ПП «Хорольська мехпекарня», ТДВ «Червонозаводський хлібозавод», ТОВ «Елеватор-Агро», ТОВ «Лохвицький комбікормовий завод», ХВ «САН ІнБев України» (пивзавод «Рогань»), ТОВ «Агро Перемога», ТОВ «Новооржицький цукровий завод», ПрАТ «Миргородський завод мінеральних вод», ПрАТ «Пирятинський сирзавод», Караванське, Стадницьке, Червонослобідське МПД ДП «Укрспирт», ДП «Холминський спиртзавод».
|
||||