Користувачі онлайн

Всього на сайті: 8
Гостей: 7
Користувачі: RichardWrogs
Роботи: - відсутні

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Бродильне виробництво і виноробство

 

 

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ОПП «БРОДИЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО І ВИНОРОБСТВО»

 

Освітньо – кваліфікаційний рівень: молодший спеціаліст.

Професійні можливості: знання та навички для роботи в галузях харчової та переробної промисловості, здобуття практичного досвіду з технології, технохімічного контролю, обладнання для підприємств по виробництву солоду, пива, безалкогольних напоїв, мінеральних вод, квасу, спирту, лікеро-горілчаних виробів, хлібопекарських дріжджів, керування сучасними системами управління технологічними процесами за допомогою комп’ютерної техніки.

 

Може займати посади: : технік-технолог, технік-лаборант, державний інспектор з якості товарів та торгівлі, майстер виробничої дільниці, лаборант-мікробіолог.

 

Термін навчання :

на базі 9 класів – 3,5 роки
на базі 11 класів - 2,5 роки 


Практика і працевлаштування. Практичні вміння і можливість працевлаштування студенти отримують на діючих харчових підприємствах України і після закінчення коледжу випускники мають можливість працевлаштуватися на таких підприємствах: ПрАТ «Оболонь», ПрАТ «Охтирський пивзавод», ДП «Пивоварня Зіберта» м. Фастів, Солодовий завод ПрАТ «Оболонь», ТОВ «КБН Росинка», ПрАТ «Фірма «Полтавпиво», ТзОВ «Слобода КО», ПрАТ «Миргородський завод мінеральних вод», ХВ «САН ІнБев Україна» (пивзавод «Рогань»), ТзОА ТВК «Перша приватна броварня» м. Львів, ТОВ «Горобина» м.Суми, Червонослобідське, Стадницьке МПД, ДОВ «УДК» (лікеро-горілчаний завод «Хортиця»).




















Спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКА ЗЕРНА»


_____________________

Ваш профіль

Логін:  
Пароль:

Реєстрація на сайті!
Забули пароль?

Контактна інформація

37240,
м. Заводське,
Миргородський р-н, Полтавська обл.
вул. Європейська,39
e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
тел:(05356) 3-54-58,
(05356)3-54-46,

Опитування

Партнери сайту

Освітній портал