Користувачі онлайн

Всього на сайті: 3
Гостей: 0
Користувачі: - відсутні
Роботи: crawl Bot, Yandex Bot, Yandex Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Бродильне виробництво і виноробство

 


Спеціальність «Бродильне виробництво і виноробство»

 

Термін навчання :

на базі 9 класів – 3,5 роки
на базі 11 класів - 2,5 роки 

Розподіл загального навчального часу за циклами підготовки за спеціальністю 181 Харчові технології (за ОПП Бродильне виробництво і виноробство)




Практика: 

2 курс - навчальна практика по набуттю навиків з виробничої професіі ;

3 курс - навчальна практикапо набуттю робочої професіі;

4 курс - переддипломна практика:

  • технологічна практика;
  • виробнича практика по вирішенню виробничо-ситуаційних завдань(ділові ігри). 


                 


Бази практики:

               

    На відділенні проводяться:

  • Науково – практична конференція по підсумкам проходження навчально – технологічної практики;
  • Виробничі екскурсії на підприємства галузі, 
  • Уроки на виробництві,
  •  Професійні конкурси «Кращий хімік», «Кращий мікробіолог»,  «Тиждень технолога» ;
  • Предменті гуртки, 

  • Гуртки технічної творчості( розробка рецептур та етикеток алкогольних і безалкогольних напоїв студентами спеціальності  на заняттях гуртків під час курсового,дипломного проектування).
  • Зустрічі з роботодавцями, представниками ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації, проведення круглих столів по питанню працевлаштування;
  • Зустрічі із випускниками минулих років.

 

              
               

 
 
 
   

 

 


      

Ваш профіль

Логін:  
Пароль:

Реєстрація на сайті!
Забули пароль?

Контактна інформація

37240,
м. Заводське,
Лохвицький р-н, Полтавська обл.
вул. Матросова,39
e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
тел:(05356) 3-54-58,
(05356)3-54-46,
(095)5954140

Опитування

Партнери сайту

Освітній портал