Користувачі онлайн

Всього на сайті: 17
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
Роботи: robot Bot, Google Bot, crawl Bot, robot Bot, robot Bot, robot Bot, robot Bot, robot Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Программи для підготовки до вступних випробувань

Освітні програми профільної середньої освіти для підготовки молодших спеціалістів на основі базової загальної середньої освіти  зі спеціальностей:

  • 181 Харчові технології ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів. srir.docx [100,22 Kb]
  • 133 Галузеве машинобудування ОПП Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва.rrsrrsryeryo.docx [100,12 Kb]
  • 181 Харчові технології ОПП Зберігання і переробка зерна.rrsrr.docx [101,06 Kb]
  • 181 Харчові технології ОПП Бродильне виробництво і виноробство.rsrrryorsrr.docx [99,79 Kb]
Оновленняі нформаціі 24.01.2019
  1. Программа з української мови для підготовки до вступних випробувань  вступників на основі повної середньої освіти 2020 mova-dlya-vstupnikiv-na-osnovi-povnoyi-serednoyi-osviti.pdf [732,76 Kb]
  2.  Программа з української мови для підготовки до вступних випробувань вступників на основі базової середньої освіти 2020 ukr.-mova_-bazova-osvita.pdf [170,06 Kb] 
  3. Программа з української мови для підготовки до фахових випробувань для вступників на основі кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник"2020 ukr.-mova_-kv.rob..pdf [111,9 Kb]
  4. Программа з математики для підготовки до вступних випробувань  вступників на основі повної (профільної) середньої освіти 2020 matematika_povna.pdf [301,2 Kb]
     
  5. Программа з математики для підготовки до вступних випробувань  вступників на основі базової середньої освіти 2020 matetematika_-bazova-osvita.pdf [159,88 Kb]
     
  6. Програма з дисципліни «Техніка лабораторних робіт» для підготовки до фахових випробувань для вступників на основі кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник»2020 texnika-lab.rob_kv.rob-1.pdf [106,87 Kb]
  7. Програма з дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна» для підготовки до фахових випробувань для вступників на основі кваліфікаційного рівня  «кваліфікований робітник 2020 mikrobiologiya_-kv.rob.pdf [67,21 Kb] 
  8. Програма з дисципліни «Читання креслень» для підготовки до фахових випробувань для вступників на основі кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник» 2020 chit.-kreslen_kv.-rob.pdf [85,29 Kb]
     
  9. Програма з дисципліни «Матеріалознавство для підготовки до фахових випрооувань для вступників на основі кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник»2020 materialoznavstvo_kv.rob.pdf [104,47 Kb]
  10. Програма з предмету «Хіміко-бактеріологічний аналіз» для підготовки до фахових випробувань для вступників на основі кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник»2020 xim.bak.analiz_kv.rob.pdf [113,04 Kb] 
  11.  Программа з хімії для підготовки до вступних випробувань вступників на основі повної загальної середньої освіти 2020 programa-zno-ximiya.pdf [378,9 Kb] 
  12.  Программа з біології для підготовки до вступних випробувань вступників на основі повної загальної середньої освіти 2020 biologiya_povnafr11.pdf [883,19 Kb]
  13.  Программа з фізики для підготовки до вступних випробувань вступників на основі повної загальної (профільної) середньої освіти 2020 fizika_povna.pdf [289,59 Kb]
  14. Программа з географії для підготовки до вступних випробувань вступників на основі повної загальної середньої освіти 2020 programa-z-geografiyi.pdf [423,49 Kb]
  15. Программа з історії для підготовки до вступних випробувань вступників на основі повної загальної середньої освіти 2020 istoriya_povna.pdf [453,14 Kb]


    Оновленняі нформаціі 15.05.2020

ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів


Ваш профіль

Логін:  
Пароль:

Реєстрація на сайті!
Забули пароль?

Контактна інформація

37240,
м. Заводське,
Лохвицький р-н, Полтавська обл.
вул. Матросова,39
e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
тел:(05356) 3-54-58,
(05356)3-54-46,
(095)5954140

Опитування

Партнери сайту

Освітній портал