Користувачі онлайн

Всього на сайті: 17
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
Роботи: crawl Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Зустріч студентських лідерів

 (голосов: 1)
Автор: admin Дата: 17-09-2019, 13:46 Прочитано: 949

Зустріч студентських лідерів

 

          Щорічний Зліт студентських лідерів аграрної освіти відбувся в Харківському національному аграрному університеті ім. В.В. Докучаєва.

Перший день зльоту розпочався реєстрацією учасників, засіданням Ради студентського самоврядування та урочистим відкриттям. Перед першим корпусом ХНАУ відбулися урочиста хода делегатів зльоту й офіційна частина, а після відкриття заходу на всіх чекав захоплюючий концерт в актовій залі Харківського національного. Завершився перший день вечором знайомств і святковою дискотекою, яка поєднала цікаві конкурси, фотозони й активні локації.

          Наступного дня відбулися «Агрополітичні дебати-2019», організаторами якого були представники  Німецько-українського агрополітичного діалогу.

В цей день пройшов конкурс «Стратегічний розвиток аграрного сектору», учасниками якого стали п’ять студентів, які англійською мовою захистили презентації свого бачення розвитку аграрного сектору. На завершення заходів Німецько-українського агрополітичного діалогу для всіх присутніх прочитали лекції експерти з Німеччини.

         Наприкінці дня для учасників зльоту провели екскурсію «Перлини першої столиці», під час якої ми ознайомилися з історією, архітектурною та культурною спадщиною Харкова, а також розважалися у Центральному парку культури і відпочинку імені Горького.

На початку останнього дня Зльоту для нас провів цікаву лекцією з питань трендів та перспектив розвитку світового сільського господарства в майбутньому генеральний директор «Індустріальної молочної компанії», президент Українського клубу аграрного бізнесу Алекс Лісіта. Потім відбувся студентський науковий форум «Майбутнє агровиробництва очима лідерів: сучасні проблеми та шляхи їх вирішення», який об`єднав учасників п`яти дискусійних панелей.

Делегація полтавських студентів була активним учасником всіх виступів та конкурсів.

          Завершився ХХІ Зліт студентських лідерів аграрної освіти гала-концертом переможців фестивалю художньої самодіяльності «Софіївські зорі – 2019» і передачею штандарта Зльоту і рушника єднання з рук ректора Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва Олександра Ульянченка до Сумського національного аграрного університету, якому випала честь приймати ХХІІ Зліт.

 

                                                                                                    Ірина Старовойт,

студентка 4 курсу,

учасниця зльоту

 


 




Другие новости по теме:

  • Студент року - 2018
  • УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СПАРТАКІАДІ
  • Зустріч з викладачами та студентами ПДАУ
  • Зірковий випускний
  • Змагалися найкмітливіші
  • БАСКЕТБОЛ
  • Тиждень хімії
  • МІНІ-ФУТБОЛ
  • Зустріч з роботодавцем
  • Як гарно зветься – станція «Сула»
  • /span

    Информация

    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

    _____________________

    Ваш профіль

    Логін:  
    Пароль:

    Реєстрація на сайті!
    Забули пароль?

    Контактна інформація

    37240,
    м. Заводське,
    Миргородський р-н, Полтавська обл.
    вул. Європейська,39
    e-mail: lmtkpdaa@ukr.net
    тел:(05356) 3-54-58,
    (05356)3-54-46,

    Опитування

    Партнери сайту

    Освітній портал